Όροι Χρήσης

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Η ιστοσελίδα που μόλις επισκεφτήκατε είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ROLLINI» . Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, λογοτύπων ,σήματα ,  υπηρεσίες και προϊόντα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ROLLINI»,  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Οποιαδήποτε χρήση απαγορεύεται εκτός εάν υπάρχει η σύμφωνη και σχετική εγγραφή άδεια από τον δικαιούχο .

Το eshop ROLLINI.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εμπορευμάτων μέσω του Διαδικτύου .Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με την τιμολογιακή πολιτική των καταστημάτων με το λογότυπο ROLLINI.

 

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν προς την συνεργαζόμενη courier εφόσον έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας Τα έξοδα αποστολής για αγορές εντός Ελλάδας άνω των 50€ είναι εντελώς δωρεάν. Για αγορές κάτω των 49,99€ η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 5€ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου βάρους. Για αποστολές προς εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη .Σε κάθε περίπτωση ισχύει χρέωση αντικαταβολής 3,5 €.

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες για το εσωτερικό και 2-5 ημέρες για αποστολές στο εξωτερικό .

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

 

Σας παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής προϊόντος μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και μόνο εφόσον ο καταναλωτής έχει στην κατοχή του τα σχετικά παραστατικά ( απόδειξη , τιμολόγια κ.α) και δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν .Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αλλαγής είτε μέσω του φυσικού καταστήματος  ΕΡΜΟΥ 16 είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος .www.rollini.gr.

Όταν ο καταναλωτής επιλέξει να κάνει αλλαγή μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο τον καταναλωτή  και εφόσον έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση .Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την αλλαγή.

Σε περίπτωση αλλαγής από το φυσικό κατάστημα , το προϊόν που θα επιλεχτεί θα αγοραστεί με την τιμή πώλησης που θα έχει το συγκεκριμένο διάστημα το ηλεκτρονικό κατάστημα .

Αλλαγές γίνονται μόνο με προϊόντα  ίδιας σεζόν.

Προϊόντα από πρόσφορα και από έκπτωση έχουν δικαίωμα αλλαγής με προϊόντα ίδιας κατηγορίας 

 

 

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Σε περίπτωση που σας αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας θα πρέπει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να μας ενημερώσετε έγγραφος στο sales@rollini.gr. αναφέροντας μας το λάθος που έχει γίνει και το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Σε αυτή την περίπτωση  ο καταναλωτής δεν έχει καμία επιβάρυνση των εξόδων μεταφοράς .

 

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή και αντικατάσταση του εφόσον είναι υπαιτιότητα κατασκευαστική και όχι λάθος χρήσης από τον αγοραστή .Σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών θα έχει γίνει η επισκευή του . Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επισκευάζεται και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ίδιο μπορεί να γίνει αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν ίσης  άξιας και άνω. Οι χρεώσεις για αντικαταστάσεις βαρύνουν τον καταναλωτή , ενώ για τις επισκευές βαρύνουν εμάς τους ίδιους .

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ /ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

 

Εάν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία παραγγελίας πριν σας αποσταλεί το εμπόρευμα και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς ( Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 14:00 ),είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@rollini.gr

Μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

 

 

Βασικές προϋποθέσεις για το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων είναι οι εξής :

Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί ,να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με την συσκευασία του , χωρίς φθορές ,να συνοδεύεται από τα πρωτότυπα νόμιμα παραστατικά  και να έχει καταχωρηθεί το αίτημα επιστροφής εντός 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Η αποστολή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την έγγραφη έγκριση του αιτήματος σας .Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και γίνει έλεγχος  πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 3 ΗΜΕΡΩΝ μέσω ebanking στον λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει εσείς σε έγγραφη επικοινωνία που θα έχουμε. Η επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνει των πελάτη ,σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή